Lørdagstengt

I forbindelse med fellesferien holder vi stengt lørdager fra 13. juli tom. lørdag 3. august. Ordinær åpningstid resten av uka.

Velkommen til åpen dag med Chevrolet!

Velkommen til åpen dag 22. juni kl. 11 til 16:00. Her blir det besiktigelse av nye Chevrolet samt servering av «glasscola» og burgere rett fra grillen

Nå kan du sikre deg helt nye Opel Corsa-e!

Nye Opel Corsa-e kan bringe deg over 330 kilometer (WLTP) uten å måtte besøke en eneste hurtiglader! Helt perfekt i hverdagen. Bli en av de første i Norge til å eie en fullelektrisk Opel Corsa-e.

Chevrolet tilbake hos Topp Auto

Det er med stor glede vi introduserer en gammel kjenning i Innlandet - Chevrolet US.

Velkommen til lanseringsfest hos Topp Auto

Vi fyrer grillen og inviterer alle håndverkere til en real lunsj hos oss den 25. januar fra kl 11:00.

Vi lanserer nye Opel Combo - en drøm av en kollega

Fra og med mandag 21/1 kan du besiktige nye Combo hos Topp Auto

Topp Auto slutter med salg av Nissan

Opel, bruktbil og verksted blir hovedpilarene i Topp Autos nye strategi. Pluss kanskje en godbit til, som det jobbes med.

Tyske dager hos Topp Auto

Fra 18.–20. oktober er det tyske dager hos Topp Auto. Kom innom for ekstra gode tilbud, konkurranser og flotte premier. Her blir det oktoberstemning med god mat og god drikke.

Sommartider, hej hej, sommartider☀️

I uke 28 til 31 har vi normale åpningstider i verkstedet, men salgsavdelingen stenger lørdager f.o.m. 14.juli t.o.m. 4.august, og dørene stenges kl 16:00 i samme periode.

DAB+ til folket

Like eller ikke like, det er nå engang slik at FM nettet slukkes 26/4-2017 i området Oppland, Hedmark, Telemark og Buskerud. Fra den datoen vil det ikke finnes annet enn lokalradio på FM nettet. Det betyr at hvis du ikke allerede har DAB eller DAB+ i bilen, vil turen hjem fra kontoret bli litt kjedeligere om du ikke får ettermontert utstyr for dette.

Velkommen til Topp Auto på CC Gjøvik!

Vi skal ikke flytte, du får fortsatt den gode servicen her i Strandgata, men fra nå kan du også treffe oss på CC Gjøvik.

Opel Ampera-e, den nye rekkeviddekongen

Konkurrentene vil bare se baklysene på nye Ampera-e når den kommer våren 2017. Når den lanseres er det med en rekkevidde på over 500 kilometer, noe som gjør Ampera-e til en ubestridt leder i sitt segment. Dermed åpner Opel et helt nytt kapittel i historien om elektrisk mobilitet.

Nå kan alle nye biler leveres med DROP OFF keramisk lakkbeskyttelse

DROP OFF keramisk lakkbeskyttelse har en holdbarhet på opp til 5 år uten kostbare etterbehandlinger. Slik holder du bilen pen år etter år.

Om angst, kampen for miljøet og elektriske biler

"Det er for mye å ha angst for her i verden syntes jeg. På søndager kan jeg kjenne en snikende, dyster følelse, selv om det både er fri og greit vær ute". Vår tredje pilot i Nissan Leaf setter ord på følelsene.

Ny pilot på plass i sin Nissan Leaf

Fotograf, kreativ leder og partner i Profil Grafisk, Per-Erik Bjørnback, er på plass i "sin" Nissan Leaf. Hvordan fungerer elektrisk skyss for en over snittet aktiv familiefar med tusen jern i ilden og et hode fylt med ideer?

KAMPANJEDAGER -10.000,- PÅ ALLE BRUKTBILER

I perioden 14. til 16/6 har vi kampanjedager på alle våre bruktbiler. 10.000,- kan trekkes fra kjøpssummen!

«Leaf my Ride» - 6 på hjul med Nissan Leaf

Seks personer skal dele sitt liv og sine erfaringer gjennom året i en Nissan Leaf. En ærlig og usminket hverdagsrapport om bilens gode og dårlige sider. Nora Hodt, Per-Erik Bjørnback, Jaran Pedersen, Marianne Steinsrud, Håvard Røste og Anne Marthe Zettervall skal felle dommen.

Topp Auto Rambekk til Strandgaten 16

I vinter har Skoda og Honda flyttet fra Rambekk til sentrum, fra nå skjer alt salg og vedlikehold midt i Gjøvik.

Opel Astra - Årets Bil i Europa!

En stor, innovativ og kostbar SUV kjempet mot finalens billigste kompaktbil om tittelen Årets Bil 2016. Opel Astra ristet av seg Volvo XC90 i oppløpet og vant!