VERKSTED

 

Vårt verksted utfører større og mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold på alle bilmerker - nye som gamle. Vi er merkeverksted for Opel og Nissan, men våre mekanikere og teknikere utfører de aller fleste reparasjoner. Vi følger bilprodusentens retningslinjer for service, det betyr at din nybilgaranti fortsatt er gjeldende i henhold til servicehefte.

Topp Auto AS har alltid vært store på bruktbil. Våre mekanikere har arbeidet med de fleste merker og modeller, og har kunnskap og erfaring når det kommer til problemløsing på både mekanikk og elektronikk.

Vi har både drop-inn og timebestilling.

Bestilling av time på: 61 13 31 00 eller verksted@topp-auto.no

Booking av service?

RING OSS PÅ: 61 13 31 00

verksted@topp-auto.no

Service & Tjenester

EU-Kontroll

Vi tar periodisk kjøretøykontroll (PKK) og etterkontroll på alle bilmerker til fast lav pris på 1.290,- Vi utfører arbeidet mens du venter, eller setter igjen bilen hos oss. Der hvor vi utfører eventuelle utbedringer gir vi også gratis etterkontroll.
Bestill time på verksted@topp-auto.no

Service

Jevnlig service og vedlikehold sikrer levetiden på din bil og at den holder seg i verdi. Vi utfører service på alle bilmerker i henhold til serviceintervaller og innhold.
Bestill time på verksted@topp-auto.no

Bilpleie

Topp Auto tilbyr alle tjenester innen bilpleie fra enkel utvendig/innvendig vask til rens, polering, lakkrens- og forsegling.
Bestill time på verksted@topp-auto.no.